Dennisnet.org

Kabalebo deel 2: Mooi-Mooi-Waterval

by on Apr.19, 2009, under Suriname

suriname-kabalebo-mooi-mooiAls we de volgende dag gewekt worden door het geluid van de vele vogels rond de lodge, is het al heerlijk weer en staat er al een lekker ontbijtje voor ons klaar.

Vandaag staat ons een mooie trip te wachten. Na het ontbijt vertrekken samen met een gids en een bootsman voor een boottocht van een klein uurtje waar we beginnen aan onze eerste jungle wandeling in dit indrukwekkende oerwoud. Tijdens de wandeling genieten we van de rijkdom aan flora en fauna en van de verhalen welke James (onze gids) ons verteld. Omdat we maar met z’n tweeen zijn zien we onderweg veel dieren;  aapjes, veel vogels, boomhagedissen, een slang en zelf, ook al is het ver weg, een jaguar.

De wandeling alleen al was fantastisch maar de eindbestemming was nog veel mooier. Na ongeveer 2 uur wandelen komen we namelijk bij de Mooi-Mooi-watervallen, een naam die eigenlijk al genoeg zegt. Bij deze watervallen hadden we alle tijd om te relaxen en af te koelen in het heerlijke water van dit stukje prive paradijs, want zo voelde het voor ons. Natuurlijk hebben we veel foto’s gemaakt en de foto van mijn mooi-mooi-vriendinnetje bij de mooi-mooi-watervallen is naar mijn mening een van mijn mooi-mooiste foto’s die ik gemaakt heb deze vakantie.

Als we terugwandelen naar het bootje zien we ook nog een mooie slang van ruim 2 meter welke rustig naast het pad ligt. In de boot genieten we van de zon en een eenvoudige  lunch terwijl we heerlijk de rivier afdrijven. Omdat de stroming sterk is, is het niet nodig om de motorvan de boot te gebruiken om toch nog met een leuke snelheid van al het moois langs de rivier te genieten.

In de loop van de middag varen we terug naar het resort waar weer een heerlijk Surinamse soep voor ons klaar staat en waar we de rest van de dag en avond heerlijk relaxed door brengen. Met een gezellig diner met enkelen leuke nieuw aangekomen gasten komt er een einde aan deze waanzinnige dag, echt 1 om nooit te vergeten.

:, ,

Leave a Reply

Laatste reacties

Dennis Hoogenboom on Kabalebo Deel 1: Nature resort
26th Mar 13
Hi Dulcy, geen probleem, mits in overleg en met vermelding van mijn naam/website. :)
mathematische Suchmaschinenoptimierung on Olympic medals by population
24th Mar 13
You're in point of fact a excellent webmaster. The site loading velocity is amazing. It kind of feels that you're …
Aquarium Glaser:Поставки аквариумных рыб из Германии! on Olympic medals by population
18th Mar 13
I am no longer positive where you are getting your information, however great topic. I must spend a while finding …
Dulcy on Kabalebo Deel 1: Nature resort
28th Feb 13
Beste Dennis, ik heb vol bewondering naar jullie vakantiefoto's gekeken. wat een prachtige foto's. Echter mijn vraag aan jullie is, …
Berend on Fantasy Premier League
15th Feb 13
Leuke pagina
michel hadik on Qlikview gekoppeld aan Google Maps
4th Jun 12
Hai Dennis, Begrepen dat jij expert bent in qlikview. Kan je eens contact met mij opnemen ? gr michel
Vriendjes

Bezoek ook eens...

  • Tancha
  • Wilco

Qlik

Qlikview / Qlik Sense

Tips

Kijk ook eens hier...

  • GeekFM