Dennisnet.org

Fantasy Premier League 2012

by on Aug.15, 2012, under Diverse, Games

Premierleague18 augustus gaat de mooiste competitie ter wereld weer beginnen; De Barclay Premier League. Zelf ben ik geen hele grote voetbal fan maar de Engelse competie vind ik zeker wel de moeite waard en omdat ik gek ben op games en pools nodig ik iedereen uit om mee te doen met de Dennisnet League.

Dit is een online voetbal-manager game waarbij je een team samenstelt van spelers uit de Engelse competitie. De punten die je team verdient zijn gebaseerd op de prestaties van je gekozen spelers in de Premier League wedstrijden.

Ik hoop dat ieder die dit leest mee doet want het is echt een leuk spel. Meedoen is gratis en het hoeft per week nauwelijks (of geen) tijd te kosten. Om het goed te spelen is 2 minuten per gameweek voldoende, maar niet noodzakelijk.  Het is een waanzinnig mooi opgezette online game en meedoen is heel eenvoudig , volg gewoon de onderstaande stappen.


Stap 1: Registreren

Ga naar fantasy.premierleague.com on klik op “Login/Register”. Verzin een gebruikersnaam, vul je gegevens in, kies een favoriete Engelse club (maakt niet uit welke, is niet van belang voor de game) en ga akkoord met de voorwaarden.

Stap 2: Je Team
Na het afronden van de registratie kun je je team een naam geven en een tenue voor ze uitzoeken (kies gewoon een kleurtje dat je leuk vind, dit heeft geen invloed op de game) waarna je in het scherm komt waar je je team kan samenstellen.
Als manager krijgt je 100 miljoen waarmee je 15 spelers moet kopen. Je team moet bestaan uit:
2 Keepers
5 verdedigers
5 middenvelders
3 aanvallers
De enige andere regel is dat niet meer dan 3 spelers van 1 Permier League Team mag selecteren.

Mocht je hier nog even geen tijd voor of zin in hebben, klik dan op de Auto-compleet button onder aan de pagina, en daarna op Enter-team om je tijdelijke team op te slaan. Tot aan 18 augustus kun je onbeperkt transfers uitvoeren en je team aanpassen voor de start van competitie.

Stap 3: Je team aanmelden bij Dennisnet League
Nadat je je hebt aangemeld en een team samengesteld hebt kun je je team aanmelden bij de Dennisnet.org League. Dit doe je door in het balk op “Leagues” te klikken, en bij “Join a league” te kiezen voor “Private League” en de volgende toegangscode in te vullen: 147199-139152

De prijzenpot is nog leeg maar sponsors kunnen zich bij mij melden, tot die tijd spelen we om de eer en de eeuwige roem.

En nu …..
13 augustus is de eerste gameweek (tot die tijd kun je je team onbeperkt wijziging) dan worden de eerste wedstrijden gespeeld en de eerste punten verdeeld. Zoals gezegd zijn de punten die je team verdient gebaseerd op de prestaties van de spelers in de echte Premier League wedstrijden. Hieronder een overzicht van de punten die je spelers kunnen krijgen:

 • Voor het meedoen aan een wedstrijd 1
 • Voor minimaal 60 minuten speeltijd 2
 • Voor ieder gescoorde goal door een verdediger of keeper 6
 • Voor ieder gescoorde goal door een middenvelder 5
 • Voor ieder gescoorde goal door een aanvaller 4
 • Voor iedere goal assist (voorzet waar een doelpunt uit voort komt) 3
 • Voor een keeper of verdediger die 0 goals tegen krijgt (moet minimaal 60 min. spelen) 4
 • Voor een middenvelder die 0 goals tegen krijgt (moet minimaal 60 min. spelen) 1
 • Voor iedere 3 shot door de keeper 1
 • Voor iedere penalty save 5
 • Voor iedere gemiste penalty -2
 • Bonus punten voor de beste spelers in ieder wedstrijd 1-3
 • Voor iedere 2 goals tegen voor een keeper of verdediger -1
 • Voor iedere gele kaart -1
 • Voor iedere rode kaart (inclusief punten gele kaart) -3
 • Alleen spelers in je basis 11-tal kunnen punten voor je verdienen. Mocht een speler uit je basis 11-tal niet spelen dan wordt deze automatisch vervangen door de eerste wisselspeler. Verder mag je nog 1 basisspeler benoemen tot captain van je team, deze speler zal dubbele punten verdienen.

  Nadat je je team heb gekozen, kun je (hoeft niet) iedere week aanpassingen doorvoeren bijvoorbeeld door bankspelers in te brengen of transfers door te voeren. Je kunt zoveel transfers doorvoeren als je wilt, echter de eerste is gratis, iedere daarop volgende transfer binnen 1 gameweek kost je 4 punten per transfer. Mocht je helemaal niet tevreden zijn met je team dan heb je 2 wildcards per seizoen waarmee je tijdens het seizoen een heel nieuw team uit mag zoeken zonder dat het je punten kost.

  Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag. Hopelijk doen jullie allemaal mee, hoe meer, hoe leuker.

  :, ,

  Leave a Reply

  Laatste reacties

  Dennis Hoogenboom on Kabalebo Deel 1: Nature resort
  26th Mar 13
  Hi Dulcy, geen probleem, mits in overleg en met vermelding van mijn naam/website. :)
  mathematische Suchmaschinenoptimierung on Olympic medals by population
  24th Mar 13
  You're in point of fact a excellent webmaster. The site loading velocity is amazing. It kind of feels that you're …
  Aquarium Glaser:Поставки аквариумных рыб из Германии! on Olympic medals by population
  18th Mar 13
  I am no longer positive where you are getting your information, however great topic. I must spend a while finding …
  Dulcy on Kabalebo Deel 1: Nature resort
  28th Feb 13
  Beste Dennis, ik heb vol bewondering naar jullie vakantiefoto's gekeken. wat een prachtige foto's. Echter mijn vraag aan jullie is, …
  Berend on Fantasy Premier League
  15th Feb 13
  Leuke pagina
  michel hadik on Qlikview gekoppeld aan Google Maps
  4th Jun 12
  Hai Dennis, Begrepen dat jij expert bent in qlikview. Kan je eens contact met mij opnemen ? gr michel
  Vriendjes

  Bezoek ook eens...

  • Tancha
  • Wilco

  Qlik

  Qlikview / Qlik Sense

  Tips

  Kijk ook eens hier...

  • GeekFM